Bilstyling

En egen avdelning helt dedikerad till bilentusiaster!

Bilstyling är en populär hobby, framför allt bland bilentusiaster, och innebär kortfattat att man gör ändringar och tillägg på en bils kaross för att ge den ett unikt och personligt utseende. En vanlig form av bilstyling är att göra lackarbeten på karossen. Vi på Kurts är experter på speciallack.

Vi kan hjälpa till med det mesta!

Lackarbetena kan vara allt från en enkel färgändring till komplexa och unika designer på bilens kaross. Lackering i en helt annan färg är också ett vanligt sätt att styla en bil på. Många bilägare väljer ibland att lackera endast vissa delar av bilens kaross i en annan färg för att skapa kontraster eller för att betona specifika delar av bilen. Detta kan göras genom att lackera till exempel en kofångare, speglar eller taket i en annan färg än resten av bilen. Prata med oss om bilstyling, så kan vi gemensamt komma fram till vilken design och teknik som skulle passa just din bilmodell.

En stylad bil är mer än bara en bil

Det är en förlängning av entusiasten bakom ratten. Känslan av att sätta sig i sin egna bil som man gjort unik med hjälp av styling är otroligt svårslagen. 

Hos oss kan du alltid räkna med ett kvalitativt utförande som håller i längden.

Går du i stylingtankar?

För de som vill ha en mer avancerad design finns det möjlighet att skapa mer komplexa lackarbeten, vilket vi på Kurts ofta gör. Alla slags metalldelar kan lackeras, inte bara bilar. Vi har hjälpt våra kunder med sina BMX-cyklar, Mountainbikes, motorcyklar – ja till och med klassiska mopeder och mopedbilar har vi stylat så att de får en unik och speciellt utseende. Vi på Kurts har lång erfarenhet och vi har ett djupt och gediget intresse i speciallackering, och vi hjälper massor av kunder med drömmar som vill styla sina metalldelar med unika lackarbeten.

Berätta vilken typ av styling du är ute efter så återkommer vi med lämpliga tider, priser och tillvägagångsätt.

Lite referenser från Kurts bilstyling